Шановні громадяни Балаклійщини!

Наближаються новорічні свята, і не зважаючи на складний час, який сьогодні переживає наша країна, багато хто з вас планує їх відзначати.
Нагадуємо, що з 24 лютого 2022 року, в період повномасштабного вторгнення російської армії на територію України, питання безпеки надзвичайно важливі.
Поліція контролюватиме ситуацію і готова зробити усе можливе, щоб звести будь-які ризики до мінімуму. У цьому питанні ми розраховуємо на свідомість наших громадян, зокрема, неухильне дотримання заходів безпеки.
Наголошуємо, що дія комендантської години на Харківщині у ніч з 31 грудня на 1 січня збережеться як у звичайні дні і триватиме з 23-00 до 5-00 години.
Вимоги комендантської години діятимуть незалежно від того, святковий чи будній день. Перебувати на вулиці та в інших громадських місцях в цей період заборонено.
Поліцейські ретельно перевірятимуть порушників комендантської години, їх документи, доставлятимуть до підрозділів поліції для встановлення особи чи перевірки.
Виходити під час комендантської години можна тільки у разі отримання сигналу про повітряну тривогу, аби дістатися найближчого укриття.
При цьому обов’язково мати з собою документ, який посвідчує особу.
Звертаємось до всіх вас. Не ігноруйте сигнали повітряної безпеки!
Під час тривоги не зволікайте – негайно прямуйте до укриття чи захисної споруди.
Нагадуємо, що використання феєрверків, петард, салютів та інших піротехнічних засобів на території України заборонено. Пам’ятайте, що вибухи від святкових салютів можуть сприйматися, як обстріли.
Війна змушує змінювати нашу звичну поведінку, саме тому важливо сформувати та підтримувати алгоритм дотримання безпекових заходів на вулиці або вдома в період воєнного стану.
Новий 2023 рік стане переможним для України. Віримо в ЗСУ! З феєрверками та салютами відсвяткуємо нашу Перемогу!