Балаклійщина продовжує розвивати співпрацю з міжнародними фондами для допомоги нашим мешканцям

Орієнтовний час читання 1 хв читання

Балаклійська громада тривалий час плідно співпрацює з представництвом Дитячого фонду ООН UNICEF, так, 22 грудня відбулась чергова робоча зустріч. Попри те, що UNICEF спеціалізується на захисті прав та інтересів дітей, для нашої громади зробили виключення, та у ході зустрічі обговорили питання подальшої співпраці і підтримки громаді, яка буде спрямована на об’єкти комунальної інфраструктури.

Під час поїздки представники UNICEF оглянули пошкоджений центральний водогін, коналізаційно-насосну станцію та об’єкти теплового господарства, на яких планують провести відповідні ремонтні роботи. Розглянули питання щодо поліпшення матеріально-технічної бази комунальних підприємств громади, що надають послуги з водо- та теплопостачання.

Також представники UNICEF відвідали захід Святого Миколая на залізничному вокзалі у Балаклії та перевірили стан реалізації проєкту «Спільно. Точки зустрічі».

Щиро дякуємо UNICEF за постійну підтримку та допомогу нашій громаді! Сподіваємось на плідну подальшу співпрацю! Разом переможемо ворога!