Місто-друг Вінниця готується до другої поїздки до нашої звільненої Балаклії

Вінничани продовжують збір другої партії гуманітарної допомоги для поїздки до Балаклії, яка в рамках проєкту «Разом!» стала містом-другом для Вінниці.

Ідея проєкту “Разом” – це об’єднання сходу і центру. Наша головна мета – не тільки отримати гуманітарну допомогу, а також об’єднатися культурно та духовно.

У волонтерському центрі «Шахіна» продовжують збір теплих речей для дітей і дорослих, україномовних книг, іграшок, ліків, засобів особистої гігієни та вже традиційних листівок/записок від вінничан до балаклійців.

Окрім “Шахіни”, гуманітарну допомогу збирає центру реабілітації “Гармонія”. Туди приносять канцтовари, книги, розмальовки, серветки, гігієнічні помади та інше, аби сформувати “Коробочки любові” для дітей.

У артпросторі “ПІЧ” збирають україномовні книги та журнали, а також музичні інструменти.

Допомога від вінницьких волонтерів буде частково адресною. Вони мають список із більше тисячі осіб, де прописані потреби конкретного балаклійця.

Під час найближчої поїздки, окрім того, що роздаватимуть гуманітарну допомогу, – волонтери також планують організувати майстер-класи для місцевих дітей та заходи для літніх людей.

Другу поїздку до міста-друга Балаклії вінничани запланували на середину грудня.

Висловлюємо слова щирої вдячності Вінницькій міській раді, волонтерським організаціям та всім вінничанам за постійну допомогу, підтримку та небайдужість! Разом ми обов’язково Переможемо!