У Балаклії відкрили сервісний центр МВС

Орієнтовний час читання 1 хв читання

Територіальний сервісний центр МВС № 6346 до повномасштабного вторгнення працював у місті Куп’янськ, сьогодні його роботу відновили у Балаклії, через постійні обстріли військами рф міста Купянськ.

Сервісний центр МВС створений відповідно до сучасних європейських стандартів, і в ньому надаватимуть повний спектр послуг.

У новому центрі можна швидко та комфортно замінити чи отримати посвідчення водія, зареєструвати чи перереєструвати авто, скласти іспити на керування транспортного засобу. 

Також доступна електронна черга та нова інформаційна система.

Експертна служба МВС України також пропонує наступні види досліджень:

⁃ дослідження ідентифікаційних номерів транспортного засобу: номер кузову, шасі, двигуна

⁃ дослідження реєстраційних документів, що супроводжують транспортний засіб

⁃ оцінка колісних засобів

⁃ визначення об’єму двигуна

⁃ визначення року виготовлення колісного транспортного засобу.

Новий сервісний центр у Балаклії розташований за адресою: пл. Казмірука, 11 (приміщення офісу «Дані Центр»). Працює з вівторка по п’ятницю з 08:00 до 17:00, а в суботу – з 08:00 до 15:45.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України спростив процедуру навчання та отримання посвідчення водія у сервісних центрах МВС. Переселенці можуть скласти практичний іспит у будь-якому сервісному центрі МВС, незалежно від того, де перед цим вони складали теорію, а також отримати там посвідчення водія. Крім цього, уряд дозволив проводити теоретичні навчання для майбутніх водіїв через Zoom, Skype, Google meet тощо.