У Вінниці планують виділити 10 мільйонів гривень на забезпечення життєдіяльності Балаклійської громади

У Вінниці планують виділити десять мільйонів гривень на забезпечення життєдіяльності Балаклійської громади. На сьогоднішній день дане рішення підтримав виконавчий комітет Вінницької міської ради, його ще мають затвердити під час сесії.

10 мільйонів гривень субвенції з бюджету Вінницької громади спрямують на проведення аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах житлово-комунальної інфраструктури Балаклії. Наразі місту дуже потрібні будівельні матеріали, генератори, обігрівачі для підготовки до зими.

Нагадуємо, що у рамках проєкту «Разом» «Культурного десанту» Вінниця стала містом-другом для деокупованої Балаклії. Перший вантаж з допомогою волонтери з Вінниці особисто доставили до нашого міста. Завдяки Фонду громади “Подільська громада”, Волонтерському центру “Шахіна”, ПІЧ, Центру реабілітації “Гармонія” та Вінницікій міській раді до Балаклії прибули теплі речі, іграшки, велосипеди, книги, продукти тощо, які волонтери зібрали разом з небайдужими вінничанами для мешканців нашого міста.

Балаклійська міська рада висловлює слова щирої подяки нашому місту-другу за допомогу та підтримку! Люди з різних українських міст повинні об’єднуватися та ставати ближчими. Разом до Перемоги!