Відбувся благодійний концерт “Культурного десанту” в рамках проєкту “Разом”

У Балаклії біля Будинку культури відбувся благодійний концерт “Культурного десанту” на чолі з Колею Сєргою, в рамках якого музиканти презентували проєкт “Разом”. Даний проєкт покликаний надати необхідну допомогу мешканцям деокупованих населених пунктів.

На площі міста лунали патріотичні пісні, які піднімають дух та викликають віру у найскорішу перемогу і світле майбутнє нашої Батьківщини. Артисти не лише співали, а й розповідали мешканцям Балаклії наскільки варто українцям об’єднуватися, допомагати один одному, бути ближчими та не ділити нашу країну на Схід та Захід.

«Ми мріємо, аби люди з центру та заходу країни були ближчими до людей з деокупованих територій: підтримували найнеобхіднішим та ділились теплом з тими, хто зазнав стільки горя в окупації», — зазначив Коля Сєрга.

Під час заходу у співпраці з «Культурним десантом» шотландці з організації Siobhans Trust пригощали мешканців міста Балаклія справжньою італійською піцою.

Дякуємо усім, хто щиро підтримує наше місто, допомагає та наближає довгоочікувану Перемогу! Попереду тільки найкраще! Українці – неймовірні люди!