Учениця Балаклійського ліцею №3 виборола І місце у обласному фестивалі ораторського мистецтва

Національно-патріотичне виховання молодого покоління сьогодні набуває особливої важливості. Пріоритетами в освіті нашої країни є формування громадянина-патріота, виховання любові й поваги до української мови, історії, культури, вивчення героїчних сторінок історії українського народу.

Попри війну з російським агресором педагоги Балаклійщини тримають освітянський фронт. Особлива увага приділяється роботі з обдарованими дітьми.

У жовтні відбувся Обласний фестиваль ораторського мистецтва, присвячений 300-річчю від дня народження Григорія Савича Сковороди, за темою «Пізнай себе, свій рід, свій нарід – і ти побачиш шлях у життя (Григорій Сковорода)».

Балаклійську громаду у конкурсі представляла учениця 10-Б класу Балаклійського ліцею №3 Ворончук Кристина, яка виборола І місце. Свою роботу Кристина присвятила рідному місту Балаклія.

Вітаємо Ворончук Кристину та Щербак Олену Євгенівну, вчителя української мови та літератури Балаклійського ліцею №3, яка підготувала переможицю, та бажаємо їм нових висот.

Посилання на виступ: https://youtu.be/9re5Em6mRkg