Народний депутат України доставив медичне обладнання та лікарські препарати

З робочим візитом Балаклійську громаду відвідав Народний депутат України Павло Сушко. Участь у зустрічі також взяли начальник Ізюмської районної військової адміністрації Степан Масельський та начальник Балаклійської міської військової адміністрації Віталій Карабанов.

У співпраці з ГО «Український рух волі» та Благодійним фондом УМАС Павло Сушко доставив вкрай необхідне медичне обладнання та лікарські препарати до медичних закладів Балаклії.

Зокрема, КНП «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», обладнання якої під час окупації було знищено чи вкрадено, отримала гуманітарну допомогу у вигляді ходунків, костелів, катетерів, медикаментів, перев’язувальних матеріалів, моніторів та багато іншого вкрай важливого медичного обладнання.

Також до ФАПів та амбулаторій старостинських округів Балаклійської громади буде доставлено медичні сумки сімейного лікаря.

Висловлюємо слова щирої подяки Народному депутату України Павлу Сушку, ГО «Український рух волі» та Благодійним фондом УМАС за надану гуманітарну допомогу та важливу соціальну підтримку!

Разом до Перемоги!