Чекліст з найкорисніших застосунків в умовах воєнного стану

✅ «Повітряна тривога» – дозволяє миттєво отримувати сповіщення про тривогу у вибраному місті чи області України від системи цивільної оборони.

✅ «Дія». В Україні документи з «Дія» прирівняні до фізичних носіїв (крім того, вони також приймаються в деяких країнах ЄС). Крім того, в «Дію» додали можливість переказу коштів для української армії, подати заявку про пошкоджене житло, отримати статус внутрішньо переміщеної особи та статус безробітного.

✅ «Перша допомога — МФЧХ і ЧП». Забезпечує доступ до інформації, яку необхідно знати для надання першої медичної допомоги в разі виникнення найпоширеніших надзвичайних ситуацій. Інтегровані номери телефонів екстренних служб дозволять оперативно викликати допомогу.

✅ TacticMedAid. Повний довідник з адаптованою версією протоколу TCCC-AMS для військових та протоколу STOP THE BLEED для цивільних.

✅ MineFree містить мапу, на якій позначено потенційно небезпечні території, сповіщення у випадку наближення до небезпечного об’єкта та довідник ДСНС, у якому є фото та опис вибухонебезпечних предметів.

✅ DeepState Map. Це веб-ресурс, що умовно відображає ситуацію на фронті та пересування військ агресора. Інформація для оновлення карти береться з відкритих українських джерел.

Користуйтесь та бережіть себе!