Добровольчий будівельний батальйон «Добробат» та небайдужі мешканці міста Балаклія активно попрацювали над відновленням інфраструктури

23 вересня за підтримки Ізюмської районної військової адміністрації та Балаклійської міської ради добровольчий будівельний батальйон «Добробат» під головуванням керуючого волонтерською програмою Павла Філіпенка та небайдужі мешканці міста Балаклія активно попрацювали над відновленням інфраструктури.
Добробатівці допомогали забити побиті вікна ДСП-плитами у квартирах мешканців по вулиці Соборна 46, 48, 50. На заході були залучені 30 добробатівців та місцеві мешканці, які приєдналися до ініціативи. Представники будівельного батальйону розповіли та показали, що робити та як можна гуртуючись допомагати одне одному.
Для виконання робіт використовувалися матеріали та техніка громади, добробатівці тим часом долучили до роботи волонтерів та прибули зі своїми інструментами. Також місцева влада забезпечила харчування учасників заходу та взяла на себе вирішення інших організаційних питань.
Висловлюємо слова подяки добробатівцям за роботу, місцевим мешканцям, які долучилися до доброї справи. В єдності та у взаємодопомозі − сила українців. Разом переможемо ворога. Разом відбудуємо Україну та Балаклійщину.
Допомагати людям на волонтерських засадах, відновлювати їх житло та поступово повертатись до мирного життя має можливість кожен охочий. Для цього треба зареєструватися на сайті (https://www.dobrobat.in.ua ) чи у Telegram-боті ( https://t.me/dobrobat_in_ua ).