Продовження співпраці міської ради з Всесвітньою продовольчою програмою ООН та Червоним Хрестом України

Мешканці Балаклійської територіальної громади підконтрольних Україні населених пунктів протягом минулого тижня отримали гуманітарну допомогу за Всесвітньою продовольчою програмою ООН при сприянні Товариства Червоного Хреста України.
Зокрема, гуманітарна допомога надійшла до Міловського та Шевелівського старостинського округу.
Для мешканців даних населених пунктів було передано 455 продуктових наборів вагою 18 кг, які призначені для забезпечення потреб кожного жителя віком від 6-ти років.
Також отримали допомогу у вигляді 50-ти продуктових наборів мешканці села Асіївка, які на даний час перебувають у місті Первомайське.
Протягом тижня, а саме: у понеділок, середу та п’ятницю, здійснювалась доставка хлібу до сіл Лозовенька, Шевелівка, Гусарівка, Асіївка та Петрівське.
Нажаль, ситуація у місті Балаклія та інших окупованих населених пунктах громади залишається напруженою. Місто закрито на в’їзд та виїзд військами рф, що унеможливлює доставку гуманітарної допомоги на окуповані території.
Робота над забезпеченням гуманітарної допомоги на підконтрольних Україні населених пунктах Балаклійської громади продовжується і надалі.
Дякуємо за допомогу та підтримку! Разом рухаємося до перемоги!