Шановні мешканці Балаклійської громади!

Інформуємо, що впродовж тижня з 16 по 23 травня 2022 року відвантажена та відправлена чергова партія гуманітарної допомоги до сіл Протопопівка, Петрівськ, Лозовенька, Асіївка, Мілова, Шевелівка, Гусарівка, Чепіль, Протопопівка та Волвенково Балаклійської територіальної громади. 

Також 22 травня 2022 року до сіл Мілова. Асіївка, Слобожанське, Шевелівка та Гусарівка було доставлено 1450 продуктових наборів за підтримки World food program.

Зокрема, жителям цих територій, відповідно до заявлених потреб,  передано продуктові набори, медичні препарати, засоби особистої гігієни, ліхтарі на сонячних батареях, тощо.

Доставка гуманітарної допомоги наразі ускладнюється у зв’язку з постійними обстрілами, але приблизно раз у тиждень міською радою та волонтерами до деокупованих територій Балаклійської громади здійснюється доставка та видача продуктів харчування, ліків, засобів гігієни, тощо. 

Крім того, періодично (щопонеділка, середи та п’ятниці), забезпечуються хлібом та консервами усі деокуповані території Балаклійської громади, де є можливість безпечного проїзду. Доставкою вантажів займаються особисто старости та волонтери.

На жаль, ситуація у місті Балаклія та інших окупованих населених пунктів Балаклійської територіальної громади залишається напруженою. На сьогоднішній день військами Російської Федерації закрито в’їзд у місто, тому неможливо доставити гуманітарну допомогу на окуповані території. При відкритті проїзду до міста міською радою буде продовжена доставка та видача гуманітарної допомоги.

Нагадуємо, що у разі виникнення питань звертайтесь до Телеграмм: @balakleyamr .