Нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої  та позашкільної освіти Балаклійської міської ради

23 лютого 2022 року відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Балаклійської міської ради за участі заступника міського голови Лариси БЛУДОВОЇ.

Нарада проведена у рамках виконання рішення виконавчого комітету Балаклійської міської ради щодо підвищення результативності та якості освітнього процесу в закладах освіти Балаклійської міської ради. На нараді  проаналізовано результати успішності учнів за І семестр 2021/2022 навчального року, досягнення учнів закладів освіти в мовних конкурсах, олімпіадах, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук та участь педагогічних працівників у професійних конкурсах та сертифікації учителів початкових класів.

 З метою створення спроможної освітньої мережі у Балаклійській територіальній громаді начальник відділу освіти  Світлана ШВІД познайомила керівників з основними підходами до формування мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти на 2022/2023 навчальний рік.

До відома керівників доведено питання організації роботи у закладах освіти з питання атестації педагогічних працівників, підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, організації освітнього процесу учнів 5-х класів у новому навчальному році.

У нараді взяли участь поліцейський офіцер  громади, капітан поліції Сергій САЛО, який  проінформував про свої повноваження та проведення превентивної роботи серед дитячого населення громади, та Лариса ТОЛМАЧ, головний спеціаліст Балаклійської районної філії Харківського обласного центру зайнятості, яка познайомила керівників закладів освіти з можливостями Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО)  у проведенні профорієнтаційної роботи серед учнів старшого шкільного віку.