Балаклійська міська рада інформує

На даний час на території Балаклійської міської територіальної громади сформований фонд захисних споруд цивільного захисту для укриття населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій, у тому числі – в особливий період.

Відпрацьовані План укриття населення в особливий період та здійснено розрахунок укриття населення у фонді захисних споруд  міської територіальної громади.

 До фонду входять захисні споруди підприємств, установ та організацій громади для укриття найбільш працюючих змін. Для укриття мешканців населених пунктів громади рахуються споруди комунальної форми власності та споруди найпростіших укриттів (підвальні приміщення багатоповерхових будинків, технічний стан яких дозволяє укриття населення).

Укриття населення приватного сектору планується здійснити в особистих погребах (льохах).

У разі виникнення надзвичайної ситуації на об`єктах військової частини А1352 та в особливий період населенню Балаклійської міської територіальної громади необхідно покинути свої квартири (будинки) та укритись в підвальних приміщеннях (льохах) своїх або сусідніх найближчих будинках та адміністративних будівлях, на стінах яких нанесені показчики руху. З собою мати розкладного стільця (табуретку), ліхтар, теплий одяг, воду та їжу.

Список визначених та обстежених підвальних приміщень під багатоквартирними будинками додається.

Завантажити список.