Відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 21 лютого 2022 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулась щотижнева апаратна нарада з заступниками, керівниками структурних підрозділів, закладів та установ міської ради.

На початку наради секретар виконавчого комітету Олена Коновалова проінформувала усіх присутніх щодо основних заходів на поточному тижні, а саме: 

  • нарада щодо передачі майна комунального підприємства «Балаклійський водоканал»
  • виїзний прийом міського голови з мешканцями Асіївського та Шевелівського с/о
  • нарада для керівників закладів освіти Балаклійської територіальної громади з питання підвищення рівня якості освіти та основні підходи до формування мережі  закладів освіти
  • пряма лінія телефонного зв’язку міського голови Івана Столбового з мешканцями громади

На початку наради керівники закладів охорони здоров’я Балаклійської громади доповіли про епідемічну ситуацію у громаді із захворюваністю населення на гострі респіраторні хвороби та Covid-19, надання медичної допомоги хворим на Covid-19 та проведення заходів з вакцинації населення громади.

Начальник відділу освіти Світлана Швід доповіла про стан відвідування закладів дошкільної та середньої  освіти та організацію зовнішнього незалежного оцінювання.

Також розглянуті актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися соціальної сфери, фінансів, культури, спорту, ремонту доріг. 

По завершенню наради міським головою було надано ряд доручень на поточний тиждень окремим керівникам структурних підрозділів міської ради.