Балаклійська міська рада нагадує, що з 07.02.2022 розпочався I етап конкурсу Бюджет участі (громадський бюджет) Балаклійської міської ради у 2022 році

   У кожного мешканця Балаклійської громади є унікальна можливість залучити кошти міського бюджету та втілити свої ідеї у життя. Для цього потрібно зареєструватися на електронній платформі та подати свій проект до 07.03.2022  включно.

     Подання проєктів здійснюється відповідно до Положення про Бюджет участі (громадський бюджет) Балаклійської міської ради, затвердженого рішенням сесії Балаклійської міської ради № 7 від 20.12.2021, з яким можна ознайомитись за посиланням.

     Проєкти поділяються на міські, (які можуть бути малими та великими) та старостинські (лише малі).

     Малі проєкти – подані на конкурсний відбір громадські проєкти, загальна вартість реалізації одного проєкту становить до 50 тис. грн.

      Великі проєкти – подані на конкурсний відбір громадські проєкти, загальна вартість реалізації одного проєкту становить від 50 тис. до 150 тис. грн.

    Від одного автора протягом одного бюджетного року може бути подано не більше трьох проєктів, виконаних особисто або у складі групи.

    Загальний обсяг видатків на 2022 рік, що планується спрямувати на реалізацію проєктів-переможців Бюджету участі –1,5 млн. грн.

    Бажаємо всім успіхів та чекаємо від Вас яскравих ідей та цікавих проєктів.