Відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Сьогодні, 16 лютого 2022 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Участь у нараді взяли заступники міського голови, старости старостинських округів громади, керівники структурних підрозділів,  закладів та установ міської ради.

На початку засідання поліцейський офіцер громади Сергій Сало проінформував щодо стану роботи на території Балаклійської громади.

Члени виконавчого комітету прийняли відповідні рішення з питань формування спроможної освітньої мережі Балаклійської територіальної громади на 2022/2023 навчальний рік, ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку на території Балаклійської міської ради, закріплення за закладами дошкільної та загальної середньої освіти Балаклійської міської ради території обслуговування. 

Прийняті рішення про роботу відділу  культури, молоді спорту та туризму й роботу закладів охорони здоров’я Балаклійської міської ради у 2021 році.

Також члени виконавчого комітету прийняли рішення, які стосуються надання допомоги на поховання та інші. 

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.