Сьогодні, 15 лютого 2022 року, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану відбувся мітинг та покладання квітів

Сьогодні, 15 лютого 2022 року, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану відбувся мітинг та покладання квітів у парку біля пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам.
У заході взяли участь Балаклійський міський голова Іван Столбовий, секретар міської ради Оксана Бондар, заступники міського голови, представники трудових колективів громади та учнівська молодь громади.
У своєму виступі міський голова зазначив: “Сьогодні ми схиляємо голови в скорботі за тими, хто не повернувся з “гарячих точок” планети. Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконавши свій військовий обов’язок. З вдячністю звертаюсь до тих, хто живе поряд з нами. Ви, шановні воїни-інтернаціоналісти, як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє.”
Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх воїнів, які загинули на території інших держав виконуючи свій інтернаціональний обов’язок, а також поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям.
Після мітингу Балаклійський міський голова Іван Столбовий та секретар міської ради Оксана Бондар відвідали колишнього голову Балаклійської спілки ветеранів Афганістану, депутата Балаклійської міської ради VII скликання Юрія Мойсеєнко та побажали йому міцного здоров’я та довгих років життя.