Відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 14 грудня 2022 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулась щотижнева апаратна нарада, у якій взяли участь заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, закладів та установ громади. 

На початку наради секретар виконавчого комітету міської ради Олена Коновалова проінформувала усіх присутніх щодо заходів, які відбудуться на поточному тижні.

Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період. Усі керівники управлінь, відділів, служб доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та проінформували про  найнагальніші питання на поточному тижні.

Зокрема, про стан захворюваності та проведення заходів з вакцинації населення громади від Covid-19 проінформували керівники закладів охорони здоров’я Балаклійської громади.

Начальник відділу освіти Світлана Швід доповіла про стан відвідування закладів дошкільної та середної  освіти.

Також прозвучали актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися соціальної сфери, фінансів, благоустрою, культури, спорту.

У ході апаратної наради міським головою надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень.