Відбулось засідання спільних депутатських комісій Балаклійської міської ради VІІI  скликання

Сьогодні, 11 лютого 2022 року, у залі засідань міської ради під головуванням міського голови Івана Столбового відбулось засідання спільних депутатських комісій Балаклійської міської ради VІІI  скликання.

На порядок денний винесено 124 питання та розділ «Різне».

Зокрема, розглянуті питання щодо виконання Бюджету Балаклійської міської ради за 2021 рік, Програми соціально-економічного розвитку Балаклійської міської ради, Програми проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою на території Балаклійської міської ради, Програми соціального захисту населення Балаклійської міської ради, Програми надання населенню медичних послуг, забезпечення лікарськими і медичними виробами та розвиток і підтримка комунальних закладів охорони здоров’я  Балаклійської міської ради на 2021 рік. Значна частина питань стосувалася земельних питань та життєдіяльності громади.  

Також депутатський корпус Балаклійської міської ради вирішив винести на розгляд чергової сесії питання внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Балаклійської громади, до Програми проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою на території Балаклійської міської ради на 2022-2024 роки, до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Балаклійській міській раді на 2022-2026 роки, до комплексної Програми взаємодії з правоохоронними органами та профілактики правопорушень Балаклійської міської ради на 2021-2025 роки.

Усі питання порядку денного рекомендовані депутатськими комісіями до розгляду на черговій XXІІІ сесії VIII скликання Балаклійської міської ради.