Народний депутат України Олександр Літвінов відвідав об’єкт Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» –  комунальне підприємство «Балаклійський дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий комплекс «Вимпел»

Сьогодні, 10 лютого 2022 року, в ході робочого візиту Народний депутат України Олександр Літвінов відвідав об’єкт Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» –  комунальне підприємство «Балаклійський дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий комплекс «Вимпел», який наразі знаходиться на стадії завершення.

Участь у нараді також взяли Балаклійський міський голова Іван Столбовий, начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Володимир Попов,  представники підрядної організацій.

При реконструкції СК “Вимпел” використовувалися сучасні технології будівництва, здійснено облаштування зовнішніх мереж і споруд тепло- та водопостачання, каналізації, проведено благоустрій території. У межах проекту відновлено басейн на 6 доріжок і спортивну залу з підготовчими приміщеннями: зал для розминки, роздягальні, сантехнічні душові тощо, відремонтовано покрівлю і фасад будівлі, відновлено системи водовідведення та водопостачання, освітлення, теплопостачання, вентиляції та кондиціонування. Також дотримано принципи інклюзивності: приміщення обладнано спеціальною підйомно-спусковою системою та ліфтом для осіб з обмеженими можливостями. Це робить басейн доступним для всіх.

У поточному  році продовжується реконструкція другого і третього пускового комплексу: фітнес центр та універсальна спортивна зала. Також буде оновлено стадіон «Вимпел».

Зазначимо, що оновлення будівлі відбулось за кошти Державного фонду регіонального розвитку, за підтримки народного депутата Олександра Літвінова та співфінансування Балаклійської міської ради.

На даний момент очікуємо Державну комісію по прийомці першого пускового комплексу (Плавальний басейн).

Про початок роботи та відкриття оновленого СК “Вимпел” та плавального басейну буде повідомлено завчасно.