Балаклійська міська рада інформує:

За результатами повідомлення в соціальній мережі Facebook щодо каналізаційних вод від домоволодіння по вул. Шевченка, 12 у м. Балаклія, виконавчий комітет міської ради інформує, що власнику  домоволодіння було направлено припис та попередження щодо викачування рідких відходів з вигрібної каналізаційної ями, розташованій на земельній ділянці по вул. Шевченка, 12  м. Балаклія та обладнання  наземної її частини щільно прилягаючою кришкою для забезпечення її герметичності.

У зв’язку із  порушеннями Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку та дотримання тиші в місті Балаклія, затверджених рішенням Балаклійської міської ради від 20 липня 2012 року № 352-VI на власника домоволодіння по вул. Шевченка, 12 у м. Балаклія складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 Кодексу України про адміністративне правопорушення з послідуючим розглядом на адміністративній комісії та накладанням штрафу.

Виконавчий комітет Балаклійської міської ради звертається до мешканців громади з проханням  відповідально віднестись щодо дотримання Правил благоустрою та не допускати їх порушень!