Відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам на Алеї Слави з нагоди 79-ої річниці визволення міста Балаклія від фашистських загарбників

З нагоди 79-ої річниці визволення міста Балаклія від фашистських загарбників у роки Другої світової війни сьогодні, 4 лютого 2022 року, відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам на Алеї Слави, де на меморіальних дошках навічно викарбувані імена полеглих героїв. 

З метою вшанування пам’яті та подвигу воїнів-визволителів в урочистому покладанні взяли участь Балаклійський міський голова Іван Столбовий, секретар міської ради Оксана Бондар, голова ветеранської організації Олександр Захаров, заступники міського голови, структурні підрозділи міської ради, трудові колективи громади.

Пам’ять воїнів, загиблих під час бойових операцій по визволенню України від фашистських загарбників вшанували хвилиною мовчання. По завершенню мітингу відбулось покладання квітів, як символ шани і пам’яті про захисників та визволителів Балаклії.

Подвиг визволителів нашого краю у Другій світовій війні – це приклад мужності і героїзму, яскравий взірець для наслідування прийдешніх поколінь. Ми в неоплатному боргу перед героями Другої світової війни.