У рамках програми Президента “Велике Будівництво” на Харківщині у 2021 році реалізовано багато проектів

Орієнтовний час читання 1 хв читання

Інфраструктура Харківської області поповнилася сучасними об’єктами – медичними та освітніми закладами, оновленими культурними центрами, дорогами та мостами.

Загалом у 2021 році на «Велике будівництво» Харківщині охопилило 41 проєкт “. Збудовано та відремонтовано 172 км доріг державного значення та 120 км місцевих доріг, 6 мостів.

Ця програма – це не лише про будівництво сучасних об’єктів інфраструктури, а й про філософію ставлення держави до потреб громадян.

Проте ще більше глобальних планів буде реалізовано у нинішньому 2022-му році!

Зокрема, у місті Балаклія завдяки Програмі Президента України «Велике будівництво» у червні 2021 року реалізовано проект з реконструкції приймального відділення багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування. Під час реконструкції відділення екстреної медичної допомоги було частково переплановано, проведено внутрішні ремонтні роботи, замінено електромережі, вентиляцію, підземні комунікації, утеплено стіни фасаду та відремонтовано вимощення.

Також по Програмі Президента України «Велике будівництво» проводиться реконструкція Палацу спорту, на що балаклійці чекали більше 10 років. У ході першої черги реконструкції спорткомплексу відновлено басейн на 5 доріжок і спортивну залу з підготовчими приміщеннями: зал для розминки, роздягальні, сантехнічні душові тощо, відремонтовано покрівлю і фасад будівлі, відновлено системи водовідведення та водопостачання, освітлення, теплопостачання, вентиляції та кондиціонування.