Відбулась щотижнева апаратна нарада 

Сьогодні, 24 січня 2022 року, під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового у залі засідань міської ради відбулась щотижнева апаратна нарада. 

Участь у нараді взяли заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, закладів та установ міської ради.

На початку секретар виконавчого комітету міської ради Олена Коновалова проінформувала усіх присутніх щодо основних заходів на поточному тижні. 

Під час апаратної наради були обговорені актуальні питання життя громади, які стосуються медицини, земельних відносин, благоустрою, освіти, культури, фінансової, соціальної та інших сфер.

Зокрема, керівники закладів охорони здоров’я Балаклійської громади доповіли про епідемічну ситуацію у громади із захворюваністю населення на Covid-19 та проведення заходів з вакцинації населення громади від Covid-19.

Начальник відділу освіти Світлана Швід проінформувала присутніх щодо статистики захворюваності серед учнів та вчителів у закладах освіти громади, автобусного сполучення, шкільного харчування. 

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів.