Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Балаклійської міської ради

Під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового сьогодні, 21 січня 2022 року, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Балаклійської міської ради.

Участь у засіданні також взяли члени виконавчого комітету, керівники структурних підрозділів, відділів та управлінь міської ради.

Під час засідання розглянуто 24 питання порядку денного.

Зокрема, члени виконавчого комітету прийняли відповідні рішення стосовно питання затвердження заходів по забезпеченню пожежної безпеки на території Балаклійської міської ради на 2022 рік,організації громадських робіт на території Балаклійської міської ради у 2022 році, проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Балаклійської громади, затвердження Переліку державних, міських, професійних свят, знаменних, пам’ятних, ювілейних та інших дат на І квартал 2022 року. 

Розглянуто заяви громадян про присвоєння адрес житловим та нежитловим будинкам, питання квартирного обліку. Також членами виконкому було обговорено та підтримано рішення, що стосувалися виділення та надання матеріальної грошової допомоги.

Після засідання зі старостами були обговорені питання стосовно проведення відповідних заходів з вакцинації населення Балаклійської громади, статистика вакцинації по старостинських округах .