Відбулося спільне засідання депутатських комісій та  чергова ХХII сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання

Сьогодні, 20 січня 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулося спільне засідання депутатських комісій та  чергова ХХII сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання. 

Участь у сесії взяли секретар міської ради Оксана Бондар, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міської ради.

Всього на засіданні було розглянуто 75 питань та розділ «Різне».

Зокрема, депутатським корпусом прийняті рішення стосовно затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг та послуг з встановленням диференційованої плати та затвердження  тарифів на платні соціальні послуги, які надаються Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на 2022 рік, внесення змін  та доповнень до Програми організації громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру на території Балаклійської  міської ради у 2022-2026 роках, до Програми соціально-економічного розвитку Балаклійської територіальної громади на 2022-2024 роки,  до Програми розвитку культури і туризму в Балаклійській міській раді Харківської області на 2022 -2026 роки.

Значна частина питань стосувалася земельних. Також розглянуто питання про Перспективний план роботи Балаклійської міської  ради на 2022 рік.

Майже всі питання депутатським корпусом були прийняті одноголосно. З прийнятими рішеннями  можна ознайомитись детально на офіційному веб – сайті міської ради.