Шановний Олександре Миколайовичу!

Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди Вашого ювілею – 50-річчя від Дня народження!
Весь Ваш життєвий шлях від Балаклійського міського голови, голови Балаклійської районної ради і до Народного депутата України є прикладом сумлінного та відповідального ставлення до своїх професійних та громадських обов’язків. Ваші заслуги були гідно оцінені як з боку Держави так і зі сторони виборців
Дякуємо Вам за постійну допомогу у вирішенні проблемних питань життєдіяльності та розвитку Балаклійської громади, за сприяння виділення коштів з державного бюджету на реконструкцію спортивного комплексу «Вимпел», на який балаклійці чекали більше 10 років. Впевнений, що активною та сумлінною працею Ви і надалі продовжуватимете робити вагомий внесок у становлення та розбудову України та Балаклійської територіальної громади.
Нехай накопичені Вами життєвий досвід, мудрість і виваженість у справах допомагають досягати нових висот на професійній ниві, а цілеспрямованість, лідерські якості та відповідальний підхід до всіх справ стануть надійною запорукою подальших успіхів та звершень на благо громадян!
З ювілеєм!

Балаклійський міський голова Іван Столбовий