05 січня 2022 року святкує свій 99-річний День народження шанований мешканець нашої громади Овсепян Айказ Аракелович, учасник бойових дій, інвалід І групи Другої світової війни.

Бойовий шлях Айказ Аракелович пройшов у битві за Кавказ, Корсунь-Шевченківській операції, в Кишинівській операції, Умансько-Ботошанській операції, звільняв Румунію, Угорщину, Чехословаччину, Югославію. Перемогу зустрів в Австрії. Нагороджений орденом Великої Вітчизняної війни І ст., «За мужність», орденом Червоного Прапора, медалью «За перемогу над Німеччиною у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.», «За оборону Кавказу», «За взяття Будапешта», «За взяття Берліна» та інші.

Шановний Айказе Аракеловичу, ми безмежно вдячні за Ваші подвиги! Ваша самовідданість, щирість та доброзичливість – взірець для кожного з нас!

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу Балаклійської міської ради, ветеранської організації прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я та щасливого довголіття. Нехай любов і увага близьких наповнюють Ваше серце радістю! Зичимо Вам бадьорого настрою та наснаги!

Балаклійський                                                       Голова ветеранської
міський голова                                                       організації
Іван СТОЛБОВИЙ                                               Олександр ЗАХАРОВ