Відбулося спортивне свято – «Парад чемпіонів 2021»

29 грудня 2021 року в Балаклійському Будинку культури відбулося спортивне свято, присвячене вшануванню кращих спортсменів Балаклійщини – «Парад чемпіонів 2021», який поєднав велику кількість представників різних видів спорту.
В урочистому заході взяли участь вихованці відділень футболу, спортивної акробатики, веслування на байдарках та каное, пауерліфтингу, легкої атлетики та боксу Балаклійської дитячо-юнацької спортивної школи; секцій волейболу та футболу спортивного комплексу «Вимпел»; гуртків «Пішохідний туризм» та «Важка атлетика «Титан» Балаклійського центру дитячої та юноцької творчості; вихованці спортивних клубів «Харді» та «Тайфун», танцювального клубу м. Балаклія «Legend of dance», а також спортивні активісти, ветерани спорту, тренери та спортсмени, учні загальноосвітніх закладів міста.
Зі словами вітань та подяки до присутніх звернулися секретар Балаклійської міської ради Оксана Бондар та заступник міського голови Лариса Блудова та начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Балаклійської міської ради Володимир Попов. Керівництво, вітаючи присутніх, висловило вдячність всім спортсменам – активістам і ветеранам спортивного руху, тренерам дитячо-юнацької школи, спортивного комплексу “Вимпел”, вчителям фізичного виховання загальноосвітніх закладів, спонсорам і меценатам, прихильникам та вболівальникам та побажали усім, хто безмежно захоплений фізичною культурою і не стоїть осторонь спортивного життя – міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог.
Кращі спортсмени і тренери Балаклійської міської ради, які досягли високих результатів у 2021 році за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, високі спортивні досягнення та з нагоди спортивного свята “Парад чемпіонів 2021” було відзначено почесними грамотами та цінними подарунками.
Вітаємо усіх зі святом та бажаємо нових перемог!