Відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 20 грудня 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулась щотижнева апаратна нарада. 

Участь у нараді також взяли заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, закладів та установ громади.

Секретар виконавчого комітету міської ради Олена Коновалова проінформувала всіх присутніх щодо заходів, які відбудуться на поточному тижні.

Міський голова звернув увагу на проведення святкових заходів з нагоди відкриття новорічної ялинки, які відбудуться у мікрорайонах міста та старостинських округах громади. 

Керівники медичних закладів громади доповіли про епідемічну ситуацію у громади із захворюваністю населення на гострі респіраторні захворювання та Covid-19, надання медичної допомоги хворим на Covid-19 та проведення заходів з вакцинації населення громади від Covid-19.

Також під час наради було підведено підсумок роботи підпорядкованих структур міської ради та обговорені актуальні питання життя громади, які стосуються медицини, благоустрою, освіти, культури, фінансової, соціальної та інших сфер.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів.