Відбулось урочисте відкриття головної різдвяно-новорічної ялинки міста

Орієнтовний час читання 1 хв читання

В День Святого Миколая, 19 грудня 2021 року, у Балаклії відбулось урочисте відкриття головної різдвяно-новорічної ялинки міста.
З самого ранку для діточок Балаклійської громади було підготовлено святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая. Для дітей була продемонстрована святкова Новорічна вистава, працювала «Резиденція Святого Миколая», де кожен маленький мешканець громади мав змогу поспілкуватися зі Святим Миколаєм, розповісти як себе поводив у цьому році і про що мріє. На всіх дітей, які завітали до Святого Миколая чекали чудові солодкі подаруночки, творчі майстер-класи та неймовірні розваги.
З нагоди відкриття новорічної ялинки на площі Ростовцева біля Будинку культури зібралися мешканці Балаклійської громади і гості, для того, щоб розважитися й урочисто розпочати цикл різдвяно-новорічних святкувань.
Зі сцени сьогодні звучали гарні пісні та мелодії, побажання щастя, здоров’я, добробуту та святкового настрою.
Балаклійський міський голова Іван Столбовий, секретар міської ради Оксана Бондар та депутат Харківської обласної ради Павло Столбовий привітали малечу і дорослих зі святом та побажали здійснення найзаповітніших мрій і сподівань, радості, добра та гарних Новорічно-Різдвяних свят.
Новорічна ялинка засяяла сотнями різнокольоровими вогнями під гучні оплески та радісні дитячі вигуки.
Кульмінацією заходу став святковий новорічний фейерверк.
Відкриття новорічної ялинки стало початком циклу заходів, що пройдуть у Балаклійській громаді до свята Нового року та Різдва Христового.