За ініціативи Балаклійської молодіжної ради при Балаклійській міській раді були проведені шкільні благодійні ярмарки «Щедрі серця» до дня Святого Миколая.

За ініціативи Балаклійської молодіжної ради при Балаклійській міській раді Харківської області 14.12.21 року були проведені шкільні благодійні ярмарки «Щедрі серця» до дня Святого Миколая.
Всього взяли участь 19 закладів загальної середньої освіти Балаклійської міської ради Харківської області, де учні ліцеїв та гімназій продавали вироби зроблені власними руками, тим самим збирали кошти для дітей, сім’ї яких опинились в тяжких життєвих обставинах та потребують допомоги.
На зібрані кошти були закуплені солодощі, інші матеріальні речі, в залежності від вікової категорії, та сертифікати на 500 грн. для придбання товарів у магазині “Ніка”.
Сьогодні 17 грудня 2021 року голова та члени Балаклійської молодіжної ради разом з представниками центру соціальних служб та відділу культури, молоді, спорту та туризму вручили подарунки дітям Балаклійської громади.
Дякуємо всім ліцеям та гімназіям, які долучилися до благодійної ярмарки “Щедрі серця”, разом ми сила, здатна змінити світ на краще.