Відбулась чергова ХХ сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання

Під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового сьогодні, 16 грудня 2021 року, у залі засідань міської ради відбулась чергова ХХ сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання.

На сесії зареєструвалися 28 депутатів із 34, тож кворум було дотримано. Також участь у сесіі взяли заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міської ради.

Для розгляду на порядок денний винесено 66 питань та розділ «Різне». Зокрема, депутатським корпусом міської ради було прийнято рішення щодо внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Балаклійської територіальної громади на 2021 рік та 2022-2024 роки, до Програми покращення екологічного стану на території Балаклійської міської ради на 2022-2026 роки, затвердження Програми соціального захисту населення, надання населенню медичних послуг, забезпечення лікарськими засобами і медичними виробами, розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Балаклійської міської ради на 2022-2025 роки. Також розглянуто питання про бюджет Балаклійської територіальної громади на 2022 рік. Також розглянуто ряд земельних питань.

Майже всі питання депутатським корпусом були прийняті одноголосно. З прийнятими рішеннями  можна ознайомитись детально на офіційному веб – сайті міської ради.