Відбулось чергове засідання двох постійних депутатських комісій

15 грудня 2021 року, у залі засідань міської ради відбулось чергове засідання двох постійних депутатських комісій з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури,охорони пам’яток, історичного середовища, Благоустрою та екології та комісія з гуманітарних питань, охорони здоров’я, зв’язків з громадськими організаціями, торгівлі, прав людини, депутатської діяльності, протидії та запобігання корупції,етики та регламенту. 

На засіданні комісій було розглянуто 66 питань порядку денного та розділ «Різне».

Значна частина питань стосувалася земельних відносин. Також розглянуті питання щодо внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Балаклійської територіальної громади на 2021 рік та 2022-2024 роки, до Програми покращення екологічного стану на території Балаклійської міської ради на 2022-2026 роки, затвердження Програми соціального захисту населення, надання населенню медичних послуг, забезпечення лікарськими засобами і медичними виробами, розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Балаклійської міської ради на 2022-2025 роки. Також розглянуто питання про бюджет Балаклійської територіальної громади на 2022 рік. 

Усі питання порядку денного рекомендовані депутатськими комісіями до розгляду на чергової XX сесії VIII скликання Балаклійської міської ради.