Шановні депутати міської ради, члени виконавчого комітету, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування Балаклійської громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Майбутнє держави та нашої громади неможливе без розвитку місцевого самоврядування.
Цього року День місцевого самоврядування ми вперше відзначаємо як об’єднана територіальна громада. 2020-ий увійшов в історію Балаклії, Асіївки, Борщівки, Бригадирівки, Вербівки, Волохово Яру, Гусарівки, Лозовеньки, Мілової, Нової Гусарівки, Петрівська, Протопопівки, Чепіля, Шевелівки, Яковенково як рік створення єдиної Балаклійської громади. Попереду нас чекає ще багато роботи, що направлена тільки на одне – на покращення життя мешканців.
Хочу висловити слова вдячності депутатам міської ради, працівникам органів місцевого самоврядування за вашу нелегку, але таку потрібну роботу, наполегливість і відданість інтересам громади.
Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай Ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.
Нехай розуміння і підтримка земляків надають усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя!
Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, всім жителям Балаклійської громади міцного здоров’я, достатку, благополуччя та оптимізму!

Балаклійський міський голова Іван Столбовий