Відбувся урочистий концерт з нагоди святкування 30-ї річниці з Дня створення Збройних Сил України

Сьогодні, 06 грудня 2021 року, у Будинку культури відбувся урочистий концерт з нагоди святкування 30-ї річниці з Дня створення Збройних Сил України.

На заході були присутні військовослужбовці Балаклійської громади. Люди, що присвятили своє життя служінню Вітчизні, ті, хто захищали і захищають нині державу, забезпечують мир і спокій наших громадян. Саме на їх адресу в цей святковий день лунали  привітання.

Зі словами щирої подяки  воїнам за вірність, служіння Україні та її захист до військовослужбовців звернулись Балаклійський міський голова Іван Столбовий, секретар міської ради Оксана Бондар та заступник голови Ізюмської районної ради Сергій Шутько.

Також з нагоди святкування Дня Збройних Сил України, за  сумлінне виконання службових обов’язків та поставлених завдань, ініціативу, вагомий внесок в справу захисту України Грамотами було нагороджено:

–       НАРОЖНОГО Віктора Івановича  – заступника командира батальйону охорони з морально-психологічного забезпечення, майора;

–       СКРИННИКА Володимира Миколайовича – техніка відокремленого відділу зберігання, штаб-сержанта;

–       ЛЕБЕДЄВА Ігоря Олександровича – техніка відділу зберігання ракет, штаб-сержанта;

–       ШАРАБУРУ Василя Івановича – сержанта з матеріального забезпечення роти охорони батальйону охорони, штаб-сержанта;

–       БУГАЙОВА Володимира Володимировича – стрільця відділення охорони взводу охорони  роти охорони батальйону охорони, старшого солдата;

–       ЖУМАЄВА Рима Ринатовича – старшого стрільця відділення охорони та оборони взводу охорони та оборони  роти охорони та оборони батальйону охорони, старшого солдата;

–       САТАЛКІНА Дмитра Сергійовича – сержанта з матеріального забезпечення пожежної роти, старшого сержанта;

–       ГРИМАШЕВИЧА Анатолія Івановича – водія пожежної роти, старшого солдата;

–       ПОРТЮХА Віктора Анатолійовича – сержанта з матеріального забезпечення роти забезпечення, майстра-сержанта;

     –   АЛЕЙНІКА Олега Юрійовича – командира такелажного взводу роти забезпечення, штаб-сержанта;

           –   АСЛАНОВУ Ірину Олександрівну – оператора відділення обліку мобілізаційної роботи 1-го відділу Ізюмського РТЦК та СП Харківської області.

 Після офіційної частини для військовослужбовців міські творчі колективи підготували святковий концерт з піснями, танцями та акробатичними номерами.