Балаклійська міська військова адміністрація
Новини

Відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 29 листопада 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулась щотижнева апаратна нарада. Участь у нараді взяли заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, закладів та установ міської ради.

На початку наради секретар виконавчого комітету Олена Коновалова проінформувала усіх присутніх щодо заходів, які відбудуться на поточному тижні.

Усі присутні заслухали актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, благоустрою, культури,  освіти, спорту.

Зокрема, щодо епідемічної ситуації у громади із захворюваністю населення на гострі респіраторні захворювання та Covid-19 доповіла директор комунального некомерційного підприємства Балаклійської міської ради «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня» Марина Руденко.

Начальник управління житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Володимир Яценко проінформував про хід реалізації виконання проектів з благоустрою міської ради та начальник відділу культури, молоді спорту та туризму Володимир Попов доповіли про підготовку до Новорічних та Різдвяних свят 2022 року. 

За результатами наради міський голова надав керівникам структурних підрозділів ряд доручень.