Відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 22 листопада 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулась щотижнева апаратна нарада. Участь в нараді взяли заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, закладів та установ міської ради.

На початку наради секретар виконавчого комітету Олена Коновалова проінформувала усіх присутніх щодо плану заходів на поточному тижні, а саме: 

  • щотижнева робоча нарада з питання реконструкції будівлі Палацу спорту;
  • чергове засідання комісії ТЕБ та НС Балаклійської міської ради.
  • вшанування пам’яті жертв голодоморів та інші заходи.

Міський голова звернув увагу на здійснення виїзних прийомів заступниками міського голови в старостинських округах громади.

На апаратній нараді був підведений підсумок роботи підпорядкованих структур міської ради та обговорені актуальні питання життя громади, які стосуються медицини, земельних відносин, благоустрою, освіти, культури, фінансової, соціальної та інших сфер.

Зокрема, директор комунального некомерційного підприємства Балаклійської міської ради «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня» Марина Руденко та директор Балаклійського центру первинної медико-санітарної допомоги Мар’я Глізнуца доповіли про епідемічну ситуацію у громади із захворюваністю населення на гострі респіраторні захворювання та Covid-19, надання медичної допомоги хворим на Covid-19 та проведення заходів з вакцинації населення громади від Covid-19.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів.