Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Балаклійської міської ради

Під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового сьогодні, 17 листопада 2021 року, у залі засідань міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету Балаклійської міської ради VІIІ скликання. Участь у засіданні взяли члени виконавчого комітету, керівники структурних підрозділів, відділів та управлінь міської ради.

На порядку денному було розглянуто 26 питань з різних сфер життєдіяльності громади.

У ході засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, благоустрою та комунальної сфери, майнових питань, соціальної сфери. Також було розглянуто питання Плану заходів по підготовці Балаклійської громади  до святкування Дня Святого Миколая, Новорічних та Різдвяних свят 2022 року

Розглянуто заяви громадян про присвоєння адрес житловим та нежитловим будинкам, питання квартирного обліку. Окремо членами виконкому було обговорено та підтримано рішення, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.