Відбулась зустріч з завідувачем кафедрою державного управління, публічного адміністрування та регіональної економіки ХНЕУ ім. С. Кузнеця, яка стосувалась стратегії розвитку Балаклійської територіальної громади

Сьогодні, 16 листопада 2021 року, відбулась зустріч з завідувачем кафедрою державного управління, публічного адміністрування та регіональної економіки Харківського Національного  економічного університету ім. С. Кузнеця Наталією Гавкаловою, яка стосувалась стратегії розвитку Балаклійської територіальної громади.

Участь у зустрічі також взяли заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міської ради, працівники та аспіранти кафедри  ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

Питання стратегічного планування як на рівні держави так і на місцевому рівні є важливим аспектом державної політики регіонального розвитку. 

Під час зустрічі було окреслено першочергові кроки по розробці Стратегії розвитку громади. Наталія  Гавкалова розповіла присутнім про цілі та завдання Стратегії розвитку громади, її особливості, основні етапи та умови розробки. Міський голова Іван Столбовий зазначив, що громаді потрібна справжня дієва Стратегія розвитку, яка зможе об’єднати зусилля влади, бізнесу та громади, бо тільки обєднавши зусилля можливо досягти надзвичайних результатів.

Варто зазначити, що це була перша робоча зустріч, присвячена Стратегії розвитку Балаклійської громади. Початок покладено, тож попереду чекає велика і цікава робота, результат якої залежить від участі всіх зацікавлених сторін.