Передчасно пішов з життя Почесний громадянин Балаклійського району

Передчасно пішов з життя Почесний громадянин Балаклійського району Панасенко Анатолій Іванович, який до останніх своїх днів був людиною активної життєвої позиції.

Тривалий час Анатолій Іванович працював на різних посадах на підприємстві Балцем та був директором “Хенкель Баутехнік Україна” філії в м. Балаклія, очолював її з 2007 року. Підприємство є найпотужнішим з 5 заводів компанії. За період керівництва філією на заводі проведено модернізацію обладнання, створені умови, які відповідають європейським вимогам щодо безпеки праці й охорони довкілля.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Балаклійського району, піднесення його авторитету як на районному так і обласному рівнях Анатолію Івановичу у 2012 році було присвоєно звання Почесного громадянина Балаклійського району.

Панасенко Анатолій Іванович був щирою людиною, компетентним і грамотним фахівцем. Його ім’я вписане в історію нашої громади.

Від імені Балаклійського міського голови, міської ради та її виконавчого комітету висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати. Світла пам’ять про Анатолія Івановича назавжди залишиться у серцях тих, хто його знав.