До уваги підприємств та організацій!

Виконавчий комітет Балаклійської міської ради Харківської області

ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

з визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Балаклійської територіальної громади.

            Об’єктом конкурсу є виконання функцій з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів  з переможцями конкурсу та інших матеріалів.

            У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України “Про автомобільний транспорт”, а також Умовам проведення конкурсу.

Умови проведення конкурсу затверджені рішенням виконавчого комітету  Балаклійської міської ради від 27.10.2021 № 332 та опубліковані на офіційному web-сайті Балаклійської міської ради https://balakleyamer.gov.ua/.

Документи для участі у конкурсі подаються до 17 години 06 грудня 2021 року за адресою: вул. Жовтнева, 18, м. Балаклія, Харківська  область, 64207, ІІ поверх, каб. № 245 (відділ економічного розвитку та інвестицій Балаклійської міської ради, телефон для довідок (05749) 5-30-30, email: ekonomika_bmr@ukr.net). 

Перелік документів для участі у конкурсі: заява за формою згідно з додатком  до Умов проведення конкурсу; копії документів, що підтверджують досвід роботи підприємства (організації) та фахівців у сфері організації пасажирських автоперевезень не менше трьох років; довідку про наявність у підприємства (організації) матеріально-технічного забезпечення. Копії документів повинні бути завірені підприємством (організацією)  в установленому законодавством порядку.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 14.12.2021 об 11:00 год. за адресою:

вул. Жовтнева, 18, м. Балаклія, Харківська область, 64207 (ІІ поверх, каб. № 202).

Додаток: на 4 арк.