Відбулось спільне засідання постійних депутатських комісій та чергова ХVІІІ сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання

Сьогодні, 04 листопада 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулось спільне засідання постійних депутатських комісій та чергова ХVІІІ сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання.

У засідання також взяли участь секретар міської ради Оксана Бондар, заступники міського голови та керівники структурних підрозділів та установ міської ради.

Всього депутатами на засіданні було розглянуто 81 питання та розділ «Різне». Зокрема, депутатським корпусом міської ради було прийнято рішення щодо внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку та до Програми проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою Балаклійської міської ради на 2021 рік. Надана інформація стосовно виконання міського бюджету за 9 місяців 2021 року.

Також прийняті рішення про затвердження складу молодіжної ради при Балаклійській міській раді, проведення звітів депутатів Балаклійської міської ради перед виборцями. Під час засідання розглянута значна кількість земельних питань.

Майже всі питання депутатським корпусом були прийняті одноголосно. З прийнятими рішеннями  детально можна ознайомитись на офіційному веб – сайті міської ради.