Капітальний ремонт системи опалення Шевелівського навчально-виховного комплексу

У грудні 2014 року Європейський Інвестиційний Банк (ЄІБ) та Уряд України уклали Фінансову угоду про Надзвичайну кредитну програму для відновлення України (НКПВУ), що передбачає виділення коштів на проєкти  з відновлення об’єктів соціальної інфраструктури у п’яти східних областях України: Донецькій, Луганській (території підконтрольні уряду), Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській. Серед основних напрямів діяльності програми: відновлення інфраструктури й покращення умов надання комунальних послуг, а також ремонт і реконструкція адміністративних будівель та об’єктів соціальної інфраструктури – навчальних, позашкільних, медичних закладів тощо.

Для залучення інвестицій було подано проєкт «Капітальний ремонт системи опалення Шевелівського навчально-виховного комплексу». У ході реалізації проекту у закладі освіти повністю замінено систему опалення, встановлено  нові радіатори, модернізовано тепловий пункт і прилади обліку.

Роботи  виконано у повному обсязі відповідно робочого проєкту та Угоди про передачу коштів. Реалізований проєкт сприятиме дотриманню температурного режиму та комфортному перебуванню здобувачів освіти та працівників закладу.