Відбулась щотижнева апаратна нарада

Під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового сьогодні, 01 листопада 2021 року, у залі засідань міської ради відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступників міського голови, керівника структурних підрозділів, закладів та установ міської ради. 

На початку наради міський голова зазначив, що основний акцент роботи на цьому тижні – підготовка матеріалів для розгляду на черговій ХVIІI сесії Балаклійської міської ради VІІI скликання, яка відбудеться 04 листопада 2021 року.

Щодо епідемічної ситуації у Балаклійській громаді та проведення заходів з вакцинації мешканців від COVID-19 доповіли директор комунального некомерційного підприємства Балаклійської міської ради «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня» Марина Руденко та директор Балаклійського центру первинної медико-санітарної допомоги Мар’я Глізнуца. Ситуація не покращується та залишається загрозливою.

Начальник відділу освіти Світлана Швід проінформувала, що для 1-4 класів Балаклійських ліцеїв продовжуються канікули ще на тиждень до 07 листопада 2021 року, а 5-11 класи переходять на дистанційне навчання. 

Також під час наради прозвучали актуальні питання життєдіяльності громади, які стосуються соціальної сфери, культури, житлово-комунального господарства, благоустрою громади, цивільного захисту. 

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів.