Расписка при продаже квартиры, образец - fortstroi.com.ua
Информация о недвижимости - comintour.net
Чем штукатурят газобетон, смотрим на странице http://stroidom-shop.ru

Поділитись у соцмережах

      Україна належить до країн, де вживання грибів є традиційним, їх найчастіше використовують як приправи до страв. Це своєрідний харчовий продукт, який має особливий хімічний склад. У грибах знаходиться велика кількість азотистих речовин, у тому числі білків, жирів, вуглеводів, деякі вітаміни (В1, РР). Вони містять багато мінеральних речовин (фосфор).

      Але засвоюванню грибів заважає значний вміст у них клітковини, хітину, який не тільки не перетравлюється у шлунково-кишковому тракті, але й перешкоджає доступу травних соків. Лікарі оцінюють гриби як продукт, який важко перетравлюється, тому страви з них можуть вживатися лише практично здоровими людьми. І ні в якому разі гриби не можна споживати дітям.

      Також треба особливо зазначити, що гриби мають властивості вбирати з землі весь спектр отруйних речовин, таких як ртуть, свинець, цинк, миш’як та ін. їх вживання іноді закінчується трагічно.

      Щоб не отруїтися дикорослими грибами радимо:

      Краще відмовитися від споживання дикорослих грибів, як від продукту взагалі, а споживати штучно вирощені печериці, гливи, купуючи

      Пам’ятка щодо профілактики отруєнь грибами

      Їх у магазині. Не купувати гриби на стихійних ринках чи у продавців на автошляхах. Якщо Ви все ж відправились до лісу збирати гриби, то обов’язково пам’ятайте: ніколи не кладіть у кошик грибів, яких не знаєте.

      Остерігайтеся пластинчатих грибів. Не збирайте старих перезрілих або дуже молодих грибів, у яких нечітко виражені морфологічні ознаки, а також тих, що ростуть поблизу швидкісних трас чи на радіаційно забруднених територіях.

      Не вживайте сирих грибів. Відібрані гриби спочатку промийте та відваріть декілька разів у підсоленій воді. Готові страви з грибів зберігайте на холоді в емальованому посуді, але не більше доби.

      Гриби — не дитяча їжа, тому не давайте грибних страв дітям.

      Не можна вживати грибів вагітним та жінкам, які годують груддю.

      Первинні ознаки отруєння:

      Нудота, блювота, біль у животі, пронос — з'являються через 1 -4 години після вживання грибів, в залежності від виду гриба, віку та стану здоров'я потерпілого, кількості з'їдених грибів. Біль та нападки нудоти повторюються декілька разів через 6-48 годин, а смерть настає через 5- 1 0 днів після отруєння.

      Якщо після споживання грибів почуваєтесь погано чи помітили нездорові ознаки у своїх близьких (нудота, блювання, головний біль, галюцинації, біль у животі):

      Негайно викликайте «Швидку допомогу». До її приїзду промийте шлунок 1 -2 літрами слабкого розчину марганцівки або сольового, можна зробити очисну клізму. Пийте багато рідини. Навіть при полегшенні стану обов’язково зверніться до найближчого лікувального закладу. Недоїдених грибів не викидайте, їх аналіз допоможе лікарям швидше визначити вид отрути, що потрапила до організму.

      Після надання первинної допомоги: дайте випити потерпілому міцний чай, каву, або злегка підсолену воду, відновіть тим самим водно- сольовий баланс: покладіть на живіт і до ніг потерпілого грілки для полегшення його стану.

Пам’ятайте: отруєння грибами небезпечне для життя.

Бережіть своє здоров’я та життя рідних і близьких Вам людей!

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Поиск

1437140
Сьогодні
Учора
Цей тиждень
Минулий тиждень
Цей місяць
Минулий місяць
Всього
1323
1374
5888
7009
21872
29785
1437140

Forecast Today
1728

4.97%
24.07%
7.65%
0.66%
0.44%
62.21%
Online (15 minutes ago):36
36 guests
no members

Your IP:3.81.29.226