Відбулись чергові зустрічі міського голови з мешканцями Петрівського та Протопопівського старостинських округів

Сьогодні, 02 червня 2021 року, відбулись чергові зустрічі міського голови Івана Столбового з мешканцями Петрівського та Протопопівського старостинських округів. Участь у зустрічі також взяли заступник міського голови Володимир Чуприн, секретар виконавчого комітету Олена Коновалова та керівники структурних підрозділів міської ради.

У ході зустрічі міський голова проінформував усіх присутніх про роботу громади в умовах нової адміністративної реформи, мету започаткованої реформи, бюджет громади, фінансування бюджетних закладів та установ, питання благоустрою у населених пунктів та інше.

Старости доповіли про роботу старостинських округів за період 2021 року, про видачу довідок, активне співпрацювання з терцентром, демографічну ситуацію та інше.

Начальник управління соціального захисту населення Вікторія Усатенко проінформувала усіх присутніх на зустрічі щодо оформлення житлових субсидій та змін в отримуванні пенсій.

По завершенню мешканці присутні на зустрічі задавали міському голові різноманітні питання, які стосувалися благоустрою, оформлення субсидій, транспортного сполучення, земельних питань та інше.